Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är nästan slut nu, jag har bara väntat på det här.. kommentera gärna, vill höra åsikter :)


och även inatt ligger jag vaken och analyserar varje steg för att se vilken väg som var fel


du har fastnat i varje vrå


(som tuggumi i mitt hår som inte går att klippa bort)


allt som hörs och sägs tar en genväg till dig

(som popups i mitt inre som inget pogram kan stoppa)

här finns en plats
som är gjuten för dig
med ditt namn etsat i stolsryggen

och jag somnar med tanken att du inte tänker på mig
(jag vaknar med tanken att idag är ännu en dag utan dig)

din solblekta hy
i sensommar sverige
när till och med lukten av svett klassas som parfym

och jag minns alla stunder..


som ett fotoalbum i mitt huvud

på någotvis är jag helt säker
på att du har
någon känsla
någonstans

och en dag ska jag ge mig fan på att hitta den

solen kan skratta mig rakt upp i ansiktet
och månen,
kan prata strunt bakom
min rygg



men inget kan mörda hoppet,
tron och kärleken jag äger




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 959 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-09 15:10



Bookmark and Share


  jennie.
\"du har fastnat i varje vrå


(som tuggumi i mitt hår som inte går att klippa bort)
\"

:D väldigt fint beskrivet, lite udda men fint :)
hela stycket var för övrigt väldigt fint. gillar :)
2007-12-03

  ungefär
fan va jag älskar denna!
2007-06-16

  Lollan_
åh, himla snygg och skitbra dikt det där. Bara gapar, jättebra, så jättejättefint och känslofyllt och ihh, verkligen jättebra!
2007-01-12

    Oprofessionell
Gillar grymt mycket när du använder dig av paranteser, vet inte varför men det känns mer personligt på något sätt då. Gillar speciellt;

''(som popups i mitt inre som inget pogram kan stoppa)''

ggggryymt tjejen!
2007-01-11

    ej medlem längre
så väldigt vackert (:
2007-01-09

  satansavkomma
Varm och fin och samtidigt motsatsen.
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet