Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som en tredje bror för mig, Viktor.



Du är han som säger så få ord
men menar så många
du har ett djup flickorna
kommer simma och även drunkna i.

Du äger alltid ett leende
och det sprider sig alltid till mig
att krama dig är som att vandra in i himelen
och tömma sig själv på alla sorger

och när du kopplar på din charm,
ditt sätt som inte är likt någon annans
det är då flickorna trampar i din skugga


Du är killen med skämten som livar upp
en död fredagkväll och du är killen
som stått som en staty vid min sida
och torkat hundratalstårar och fött tusentalsskratt.

Om du inte vore som en tredje bror för mig
om du inte vore en så stor del av mig.

Med en fackla ska jag vandra brevid dig
och när du dör lite grann ska jag stanna
och krama dig eldigt varm
Du vet att jag alltid har ett öra för dig

ibland har du det svårt
och det är starkt av dig att erkänna
Jag vet att du kan stå upp nästan oberoende av någon annan
Du kanske inte är i så stor nöd utan oss
men aldrig hade vi velat andas utan dig

det finns så många som du kan få,
kolla vilka tjejer som finns
och det är värdelöst att ge upp
det är så starkt av dig om du försöker

för jag vet det finns någon till dig någonstans
någon så fin som du förjänar
för du är den bästa killen i världen.




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 1020 gånger
Publicerad 2006-12-06 16:19



Bookmark and Share


    Oprofessionell
väldigt väldigt fint
2006-12-22

  Mårten
det där var otroligt vackert.
2006-12-11

    Camillaa
Riktigt fin, underbara beskrvningar
och en störtskön text!!
/ C
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet