Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis, hon är din nu.



Hon äger leendet
jag aldrig kommer ha förmågan att le
hon har ögonen som
innehåller glitter
som inte försvinner
hur hon än blinkar


Hon är den du alltid velat
ha
grattis hon är din nu

Du kan väl minnas oss två
när ni kysser varandra igen
bara för någon sekund

för nu finns jag inte med i din årsbok
jag räknas inte med i några tabeller
och jag får aldrig något VIP pass till ditt hjärta

för jag fick aldrig någon äkta tillgång dit..

och hur du än gör, så säger en röst
att det inte är du
och berättar hur du egentligen är
men det är ett du som aldrig funnits

hon är vackrare än min spegel bild
men vad vet jag om hennes inre

allt jag vet är att

hon är din nu




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 1161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-13 11:46



Bookmark and Share


  ramlar
fantastiskt. jag har tårar i ögonen. tack för några underbara rader.
2007-09-23

  john ekström
jag satt och läste din dikt till en lugn chemical romance låt (cancer) och tonerna från den ihop med din sorgliga dikt skapade något vackert.

\"Du kan väl minnas oss två
när ni kysser varandra igen
bara för någon sekund\"

man får hoppas att de gör det..
2007-06-27

    ej medlem längre
ännu ett mästerverk!
2007-04-11

  *Camilla*
Underbar!
2007-02-10

    Oprofessionell
träffsäkert!
2007-01-22

  A Ocean
Du skriver träffsäkert och rakt. Jag känner igen mig i handligen. Väldigt vackert med beskrivningen om hur ont det gör att acceptera att man är besegrad. Tack :)
2007-01-21

  Freya
Du måste vara galen
galen bra
för jag blir rysig och frysig och ledsen och tom
fast tom var jag redan så..
jag ska förstärka dina drömmar
här får du dunderhonung utan magont och superkramar och

hejduärbrabättreändet

2007-01-17

  Lollan_
sorgsen vacker och mycket stark text.
'Hon är din nu.'
Personen låter , som det handlar om (dig? :S) låter stark och inte svag, men på insidan är den ledsen för att det är så. Men hon är stark ändå. Jättebra iallafall :)
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet