Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kom inte på någon bra titel, men kommentera gärna :) (a)


Stort hjärta.



är det inte tungt, min vän?
får du inte en nedbrytande ryggvärk ibland?

Är det inte svårt att stå upp utan att falla,
är det inte svårt att balansera, älskade du
Gör det inte ont, känner du ingen smärta?

känns det inte hur det bultar när du andas?
är det inte tungt, min vän

att bära på ett så stort hjärta?




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 844 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 22:29



Bookmark and Share


    Isabell J
Detta var en fin och kärleksfull dikt , tack .
2007-01-05

    Oprofessionell
Jag gillar detta, det känns annorlunda och lite mer banbrytande än vad du brukar skriva
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet