Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grytrim och påskläpp



Blötsnö i augusti
kantras du, glosögd
urgröpt, kom du

Kom

Hör du mig inte. Jag ropar ju på
Dig. Vill åter ha en nyår utan dig.

Vill ha en jul till. Där jag tacksamt
binder händerna. Tänker. På allt
utom på dig. Hur ska ditt liv gestalta
sig. Hur hade det blivit och hur blir
det för lilla dig. Hur många år går det.
hämta och lämna från dagiset. Pappa
dricker vin. Det går några dagar till.
Pappa älskar barnen och mig ännu lite
till. Pappa gör så gott han kan. Klart
att ni har det roligt. Så där som blinda
människor kan. Det finns skratt även i ert,
Jag vet. Är inte dum. Livet kantras ju av
filmer. Mat är inte dumt.

Kärleken den växer även inom dig.

Alkoholism är inte vackert. Det går att
älska ännu lite till.


Alkoholism det är en sjukdom men
du är mer än den. Kärleken är knasig
och jag var en av dem.


Jag älskade ju dig.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-28 22:45



Bookmark and Share


  ULJO
Fin text med ett stänk av social melankoli.
2012-08-28

  Nanna X
sorgligt o vackert
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP