Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollspel




Ibland är det svårt
att få bort alla fläckar

Jag fyller deras förväntningar
Jag spelar deras spel


Ibland är det svårt att veta
vilken som är sann

Jag är fast i karaktären
och spelar rollspel med mig själv



Jag dröjer mig kvar i natten
som ägnat mig sin tystnad

Dränker mig själv i minnen
och självömkan


För att sen återvända till verkligheten
där vissa monster fortfarande ligger kvar



Ibland är det svårt att veta
vad som är verklighet
och vad som är helvetet






Bunden vers av Lobster123
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-29 19:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl fångat kring de rollspel som ibland klänger sig fast samt känslan däromkring
2012-09-05

    ej medlem längre
Känner igen mig som tusan här. Är jag den jag utger mig för att vara, eller spelar jag bara? Känns ju som att man spelar då man visar sig glad när man är ledsen och så vidare. Man försöker vara så sann som möjligt, men ändå känns det falskt. Men hur hade det sett ut om vi inte spelade? kanske hade vi tappat känslan för andra människor och hamnat ännu mer utanför, men det kanske hade känts bra, vad vet jag. Texten väcker många intressanta tankar iallafall:-)
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lobster123