Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd


Det vackra inom mig,ville jag visa dig.... Men min givmilda tanke

bar ingen frukt" Du gör mig sårbar och klär av mig i ord" Du ställer,

mig naken på åkerns torra jord" och även min sista tår har sinat. Rozsi




Fri vers (Fri form) av Rozsi.kovacs
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-31 15:35



Bookmark and Share


  agneta pichler
oj.. Här skriver du om
avskalad längtan sårbarhet

Mycket gripande..
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs