Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktmissbruket


Jag vet att du inte hann med att fånga upp min blick
Jag ville så gärna backa upp dig till tusen

Förvaltningsrätten sågade dig rätt itu
Jag bad dig innan vara lugn o samlad

Men ångrade snabbt de orden ditt Lpt
var redan förut bestämt

Vi lämnade tillsammans salen och jag
bar på din ångest hela vägen tillbaka
till avdelningen.... Rozsi.Kovacs




Bunden vers av Rozsi.kovacs
Läst 526 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-03-03 19:02



Bookmark and Share


  den nakna poeten
jag känner igen känslan jag lider med dej och förstår innebörden
2021-08-24

  Maj-Lis VIP
Smärtsamt att läsa
2018-06-12

  aol
En så smärtsam skrift som borrar sej mot hjärtat,
2017-11-24

  Carl Mikael Fäldt
Då jag har viss insyn i maktmissbruk-kan jag bara tacka dig för din text!
2017-10-11

    ej medlem längre
En stark text som andas smärta och frustration. Du målar maktlöshetens ord här..
2017-09-03

  Carl Mikael Fäldt
Jag kan inte annat än hylla din text!

Jag är inne i "Rättspsykiatrin"

Känner glöden i ditt engagemang


Juridik och Psykiatri borde aldrig

mötas utan Psykologins djupare kunskap!

Din text är riktigt viktig-på många plan.

Anser jag.


2017-03-16

  Ninananonia VIP
Berörande bra
2017-03-04

    ej medlem längre
En omskakande text med starkt innehåll.
2017-03-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låter som ett Stasi-övergrepp ! rena avrättningen.
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs