Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka


Att leva 100%


I vilket ögonblick levde jag 100% har jag ens levat
När var mitt lyckligaste ögonblick har det någonsin funnits
Kanske har logiken lyckats radera min egentliga lycka
Är det andra influenser som dödar din lycka Eller är det så
enkelt att lycka är överskattad. Eller är det enbart jag själv
som kan känna och avgöra hur lycklig jag är.







Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 18:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det är viktigt att leva, men det är svårt i Sverige nuförtiden.
Alla stressar på.. man får mer och mer att göra.
Förr kunde man ta rast och hade inte en massa grejer/ måsten att göra.
Så bra skrivet...

2023-03-17

  bohemen VIP
Roligt att se att du kommit tillbaka till poeter.se! Idag blev jag lycklig av att få dansa improviseat utomhus på en festival här i min lilla stad!
Kanske blir du lyckligare om du flyttar ifrån Göteborg - till en mindre stad?
Med lugnare tempo och mindre avstånd.

Kram Cillan - "Bohemen"
2018-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är väl vad som är grunden för det vi menar vara vår lycka.
Ponera att det är pengar. Pengarna tar förr eller senare slut. Då är man således inte längre lycklig.
Handlar det om upplevelser? Inte heller upplevelser blir beståndande. De ebbar ut.
Resor tar slut. Allt tar slut.
Utom det som Jesus erbjuder!
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs