Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken blir innåtvänd


Berusad av kärlek ger du allt och mer därtill
utan en tanke på att ditt hjärta kan utplånas

Din generösitet saknar plötsligt gränser
Då en mer belevad man ser sin chans att
dra fördelar av ditt vidöppna hjärta

Tro mig då tar han den . visdom i kärlek
önskar vi alla därför viktigt att vi

inte för vem som helst får falla.. Rozsi.Kovacs







Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 489 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-16 19:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt!
2016-07-18

    ej medlem längre
En text med starka ord. Vackert skrivet.

2016-07-17

  bohemen VIP
Vi får ändå inte vara rädda för kärleken!
2016-07-16

  Rise Little One
Kloka ord att ta till sig!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs