Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej då


Vill tacka alla mina skrivarvänner för respons på mina texter. Tyvärr har jag
gått över alla gränser för vad jag klarar utav.. kanske vill jag säga hejdå eller
kommer jag på någon orsak till att vilja vara kvar?? Sörj mig inte jag är bara
en utav oss alla som inte orkar längre.....





Bunden vers av Rozsi.kovacs
Läst 695 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-04 17:21



Bookmark and Share


  aol
Ja ibland försvinner man, jag har inte haft nån kontakt med dej, kram.
2017-09-23

  Carl Mikael Fäldt
Men just du bland oss som inte orkar längre-är viktig!

Jag vet att jag är dålig på att läsa texter-men jag är en av många som kommer sakna dig-om du lämnar sidan!

Om jag kan locka dig kvar skulle jag göra det;)

Snälla-lämna inte!!!
2016-10-28

  bohemen VIP
Men, kära nån. Du kan ta en paus
för att senare komma igen.Var kvar i livet!

Cillan Rudberg
2016-10-27

    Dan Myrbeck
Jag är säker på att du kommer att vilja återkomma någon gång framöver. Välkommen då!
2016-09-05

  Ida-Marianne
Ta bara en paus så kanske skrivarglädjen återkommer. Att känna sig tvungen att åstadkomma tänkvärda texter ständigt och jämt och nå upp till andra skrivares förväntningar är för mycket begärt. Kram!
2016-09-05

  Rise Little One
Önskar dig allt gott och hoppas på återseende någon gång i framtiden!
2016-09-04

  bumerang
Känner oro då jag läser
Det jag upplever att du antyder.
Hoppas ha helt fel. Isf ursäkta ursäkta!!
Vill ge dig bevis på din betydelse här på poeter. Dina texter har klass.
Kram!
2016-09-04

    ej medlem längre
Likt en tagg i hjärtat!
Önskar dig allt gott!
2016-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Ta, ta, Clarice...

Men vad har hänt...?
2016-09-04

  Bengt VIP
Det var tråkigt att Du funderar på att sluta skriva. Det är behagligt att läsa det Du skriver!
2016-09-04

    ej medlem längre
Saknar dig redan. Men allt har ett slut och ibland måste man ta ett steg tillbaka. Tack för alla dina fina texter du så generöst gett oss. Tack för din värme. Tack för allt och lycka till! Kram

2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs