Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på din egen sanning


När saker och personer verkar utge sig
för att vara alleles för mycket tro mig då
är det så

På deras bord ligger kunskap o intelligens
på en helt annan planhalva än din

När du vet att smicker inte längre kan gå
in och kvalificera sig hos dig

då har du också en stark medvetenhet om
din egen intelligens

Våga då att tacka nej till dom som ej
förtjänar dig... Rozsi.kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 613 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-20 18:37



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Tyvärr har du nog rätt!

Din text är kraftfull och mycket

Värdefull!
2016-08-30

  Zandor
helt rätt...
2016-08-08

    Dan Myrbeck
Kloka tankar - visst ska man tänka själv! Ofta är ju sk "sanningar" färgade av många faktorer och dolda agendor...

/En Homo SAPIENS
2016-07-22

  Rise Little One
Kloka tankar att ta till sig! Mycket snack och lite verkstad som jag förstår!
2016-07-20

    ej medlem längre
Bra text som väcker både tankar och känslor.
2016-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Starkt och bra avslut på texten!
Heja dig!
2016-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte på människan. Allra minst på mig själv.
Vi är ofullkomliga varelser.
Jesus är fullkomlig.
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs