Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
politiska klimatet


Vinden har vänt


Slut med rasistkortet nedkletad på hela mig.. Vinden har tack o lov vänt
Jag en sverigevän som aldrig vänt... Idag ler åter bortkommna vänner
som en dag tog avstånd. En sverigedemokrat som plötsligt fått gehör
och medhåll jag behöver inte längre komma med så många förklaringar
Mina arabiska grannar tar mig i famn och säger tack Rozsi för att du för
oss fanns vi vill inget hellre än att Sverige återtar sin balans....




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 19:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du sverigedemokrat?
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs