Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stora saknad



Människor krigar inre strider gör sig hörbara

Medans försoningen jobbar på övertid

Jag letar mitt hjärta efter sanningens ord
då människor kring oss la elaka ord

Misstro aldrig ditt hjärtats röst för det är
den som leder dig o ger dig tröst

Onda krafter har oss separerat men jag
gör allt för att reparera

Isabella min kära vän jag saknar dig än
men vet att våra vägar kommer korsas igen.

Rozsi.Kovacs




Bunden vers av Rozsi.kovacs
Läst 568 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-19 18:06



Bookmark and Share


  den nakna poeten
en härlig text med en vacker rytmer i
2021-08-24

  Carl Mikael Fäldt
Vackert!
2017-10-11

    Dan Myrbeck
Vi får hoppas att fred
segrar över krig.
2016-12-20

  bohemen VIP
Så är det Rozsi! Vi måste lyssna till vårt hjärtas röst! Alltid!
Tack! Cillan "Bohemen"
2016-12-20

  Rise Little One
Starka och positiva inställningar till livet!
2016-12-20

  KYREUS of Sweden
Vacker empatisk omtanke!
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs