Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Tafatt


Jag hade varit din lekkamrat
om du inte vore så dum

Synligt dum
Tack,
det är det som gör dig ofarlig,
men inte lätt.
Jag glömmer ständigt
att det inte är kärleken min du vill ha
utan kroppen

Ingen leker hans lek


Jag hade varit din lekkamrat
om du inte vore så hård

Mina läppar blödde bokstavligt
efter vårt senaste möte
i en kombination av torrhet
och skägg
Du vet ju att du kan
Jag vet ju att du vill

På andra sidan skärmen speglas hungriga blickar


Jag hade varit din lekkamrat
om du inte vore så glupsk

Ogenerat ber du
gång på gång om en svängom
och alltid glömmer du vem jag är
Du vet ju hur jag gör
men slipper det gärna

Jag ändrar mig inte



Jag hade varit din lekkamrat
I min lek,
med mina regler




Fri vers av Lana
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-02-09 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana