Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är Jag?

 

 

 

Ursinnigt TRÖTT på tvivlet

som gnager sig in i min märg,

 

Om han finns, du vet...D E N där...

G U D

så vart är barmhärtigheten ??!? :'(

 

Smärtan tär,

Smärtan förgör,

smärtan förstör,

...av smärta jag dör...

 

Men jag kanske inte värd?

!!

lugn

...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-31 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark text som fängslar och ruskar om....
2012-09-04

  Nikolai Jungsin VIP
outgrundliga äro vår herres eller frus vägar...
smärta är livets sätt att låta oss njuta av de goda stunderna..
utan det ena uppskattar man inte det andra...
2012-09-01

    ej medlem längre
Styrkan i dina ord sveper tag i känslorna när jag läser.
2012-09-01

  Johan Bergstjärna VIP
Du är värd ALLT GOTT!!! KRAMAR Johan
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans