Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Casanovor


Fin på många vis

Din törst blir aldrig släckt
Kom och försvann
med smicker som vann
på skruvad dialekt

Du är en dålig repris

Meningen så fager
har legat på lager
En sparad idioti

Hjälpen kommer, sjuka man

Trodde rätt
men tror nu fel
nu vet jag ditt spel
och luras ej så lätt

Och du som språken hylla
låt mig din ordbok fylla
ett ord du bör bevara
Om dig
hmara




Fri vers av Lana
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-02-09 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana