Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en mycket jobbig händelse...så söker jag febrilt efter meningen med livet igen. Det är guld värt med vänner som finns vid ens sida då...Som får hoppet att gro igen.


...~Mångalen~...

 

 

 

Med varm trevande hand

försiktigt

slöt du min hand i din,

...viskade...


-Min vän, titta upp,

se månen i all sin storhet och sin glans.

Kunde jag så tog jag dig med till

ett främmande land...

där smärtan förgörs av allt det levande, och det vackra,

den plats

  som faktiskt ser vilka

Vackra människor vi  är,

...Inuti...

 

Månen speglar sig i sjön,

...och ler...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 433 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-09-01 23:57



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
mycket vackert skrivet, när vi möts av sorg eller förlust..så är det riktiga vänner som står kvar...
2012-09-05

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen till detta fina!
2012-09-05

  Lars Hedlin
Tänkvärd och djup "Tycker om"
2012-09-04

    ej medlem längre
Underbara ord med känslor som griper tag.
2012-09-02

    Katta70 VIP
Finstämda ord om läkande.
2012-09-02

    ej medlem längre
Fint skrivet, månen är min kompis...
2012-09-02

  Nattviolen VIP
Åh så vackert! Tack!!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans