Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa njuter, jag förevigar en vacker bild..


På vandring med pappa..

Vi vandrade i våras
såg knoppar slagit ut
vi fångade in stunden
den skulle ju ta slut..
vi klättrade upp berget
drack kaffe på en höjd
dagen var så vacker
jag kände mig så nöjd..







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-02 10:22



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Ursäkta det kom en tår.
2012-10-11

  erkki
Skönt med så värmande ord om ens pappa. Man riktigt ser på bilden hur pappa försöker ta in sina intryck. I vacker spirande natur. Med vacker sprudlande dotter. Sådant vill man ta med sig vart man än går. Undantagslöst.

Det finns många här som inte känner så för sin pappa. En enorm brist! Görtråkigt!
2012-09-18

    ej medlem längre
Vackra minnen att hålla nära hjärtat..
2012-09-07

  Lars Hedlin
Tycker om !
2012-09-04

  Bibbi VIP
Ja, det är viktigt att ta till vara sina förälödrar medan man har dem. Jag saknar så speciellt min pappa.
2012-09-04

  walborg
Bild och text med fin rytm - skönhet i detta - bilden som en tavla av Alice Tegnér
2012-09-03

  Sofhia Wirström
härlig känsla om vardagen, fin vardagspoesi
2012-09-03

  ULJO
Vilken skön känsla du förmedlar
2012-09-02

    ej medlem längre
Vilken härlig upplevelse. Vackert.
2012-09-02

  guardi
Du väcker upp minnena till liv.
Minnena från en tid lång, lång tillbaka,
än idag är de lika vackra…
2012-09-02

    ej medlem längre
Fin hyllning till denna stund, jag gör detta ett par dar i veckan med min hund och blir alltid så där nöjd som du skrev, allt det gröna och ljuset blir en glädje och harmoni, härlig bild !
2012-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt fint!
Önskar att jag vandrat oftare med min far på hans ålders höst.
Nu är det för sent.
2012-09-02

  Michaela Dutius
Lyckovemodig vill jag kalla din vackra text!

2012-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så vackert och tar så fina bilder...ger mej lite att njuta av...
2012-09-02

    ej medlem längre
En vacker dag att gå tillbaka till i minnet
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP