Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

Sorgen dröjer sig kvar i ditt ansikte precis lika markant
som dimman över en spegelblank sjö

Du tror att jag ska bli bländad och lurad av ditt leende
Men det du inte förstår är att leendet ligger som en sten
under dimman




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-10 18:58



Bookmark and Share


  Tino
Wow vilken kraft, Ord och inga visor.
Förstår ditt budskap
2013-01-17

  Blåbäret
Det är inte alla som ser sådana saker...tycker om de som tar sig igenom och förbi och vågar stå kvar och fortsätta se det äkta i ögonen...
2012-12-12

  Bibbi VIP
Griper tag.
2012-12-11

  SatansSon VIP
d n här var vacker men sorgsen.
2012-12-11

    ej medlem längre
berör..
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP