Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar 2012


Ni är formad av Guds skaparhand

Vad vore mitt liv
utan er kära barn
kanske inte tomt
för jag äger en tro,
men ni berikar mitt liv
med så mycket glädje
att den är OBESKRIVLIG
tack att jag fick föda er
fram i ljus och kärlek !







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-29 13:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart kärleksfullt ;)
2012-11-30

  Palett
Eller kanske moderskärlek ...
2012-11-29

  Palett
Dina ord lyser så fint av faderskärlek !!
2012-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, tacksamma ord...fint...
2012-11-29

  Bibbi VIP
Samma känsla har jag.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP