Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks-Dimma


Jag lever i en kärleksdimma" Den är stark men ändå oklar"

Den är kamouflerad från yttervärlden och gömd i frigolit"

Den får inte höras i andra öron,och inte ses i dagsljus"

Sakta faller skymningen och vi lever ut i ett kärleksrus... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-02 20:43



Bookmark and Share


  agneta pichler


där..

har jag oxå varit.. ;)

2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs