Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina älskade sonhustrur väckte mig ur slummern vid en tupplur idag med sms


Ny datorstol.


Hon stod utanför min dörr

med en ny datorstol

hon funnit på secondhand


Tänk att man kan bli så glad

mitt i vardagen för en stol

helt i färg med mattan


Jo, jag hade behövt en sådan

sedan långt tillbaka

då den gamla var obekväm


Jag hade fått ont i ryggen

och detta visste min sonhustru

samtidigt ville jag inte ha en dyr


Åttio kronor för en perfekt stol

för mina behov var allt jag behövde

och jag blev oändligt glad


Tack min kära sonhustru

för Din aldrig sinande omsorg

om mig och så många andra!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 1396 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-03 18:29



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vardagslycka i all sin enkelhet...
2012-09-10

  Ljusletaren
Du ger så mycket av dig själv så jag förstår din sonhustrus välvilja om din onda kropp *ler* Hoppas nu att du kan njuta och kunna orda ännu mera på vår fina sajt/ kram
2012-09-06

  anits VIP
En fin berättelse om glädje i vardagen
de behövs så lite för att glädja någon
2012-09-05

    ej medlem längre
Att glädjas åt det lilla!
Det är inte alla som har
den förmågan.
Man kände glädjen i din text.
Grattis till en nygammal kontorsstol!
2012-09-04

  Eva Helene VIP
Vardagsglädje, så fint!
2012-09-04

  poetryGirl
o, om jag hade det så ändå
2012-09-03

  Ninananonia VIP
Härligt...
2012-09-03

  Chawa VIP
Så härlig glädje!
2012-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fin liten vardagsberättelse...
2012-09-03

  M M Mannheim VIP
Ja det behöver inte vara varken fint eller dyrbart det man får.
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP