Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskräde.

Sliter ut min hjärna och tvingar den till lydnad! Hotar, slår helt utan mental rodnad!

Önskar ofta att den var mer likriktad, inte så stökig! Min tillvaro hade då kanske varit mindre bökig!

Mitt cerebrum behöver kravallutrustade väktare, ingen koll, kaotiska scener med mig på en avlägsen läktare!

Ingen styrning, inget tillträde! Sparkar min hjärna blodig och skriker -avskräde....




Fri vers av deNeergaard
Läst 234 gånger
Publicerad 2012-09-04 14:06



Bookmark and Share


  Svirran
Jag tror att din hjärna är värdefull. Ibland blir jag irriterad på mig själv sådär eller på omgivningen. Du skriver bra som vanligt. Snyggt utfört.
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard