Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorglösa ansikten




Jag drömmer mig bort
 i skratt och sorglösa ansikten
Fantastiska ansikten
 som ser på mig med oskuldsfulla ögon

Jag står envist kvar när verkligheten 
 sliter och drar i min själ

Vill inte tillbaka
Vill bara hem


Skönheten i förståelse och närhet 
 är oemotståndlig
Det blir lite ensamt om dagarna ibland

Lycka är värmen i dig
 men hopplöst borta så fort jag är någon annanstans

Jag värmer mig i skratt och sorglösa ansikten

Det är okej att låtsas idag




Fri vers av Lobster123
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-04 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lobster123