Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sådan dag där ljuset känns väldigt långt bort


Jag är instängd


har även du kännt som jag någon gång
att du inte längre vill vara med

hur du vill bli liten på nytt
kunna krypa upp i din mammas knä
och det räcker med att hon håller om dig
det räcker att känna värmen ifrån henne

jag är trött på vädret
på hala vägar
på kalla våta fötter
jag är trött på myndigheter
där allt är svart på vitt

jag är trött på att alla försvinner
på att jag försvinner
trött på att glömma bort vem jag är
och vem jag en gång var

måste ut
måste ut




Övriga genrer av mysanpysan
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-02-09 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
för mig kändes det här klockrent.
som att du har satt ord på det jag suttit och
tänkt på hela kvällen.

så tack,
eller vad man nu säger.
2006-04-26

  Tino
En bra text som ger en lite funderingar och väcker känsler!
Jag känner igen ditt tankesätt lr kanske ska säga din känsla...
2006-03-28

  Propella
Mycket igenkänning i den här. Som vanligt faller jag för dina ord.
2006-02-16

  * Ammi *
Jag instämmer...till fullo! Kanske våren? Nej livet är och blir inte alltid som man vill, man kan inte styra det helt enkelt, det kan vara sjukdom arbetslöshet eller vad som helst annat....Livet är en kamp. Lycka till!
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan