Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sudoku på Ryska

jag vaknar utan att veta
om det är morgon eller kväll

det är mörkt ute

och det bleka ljuset från taklampan
brinner

och jag vet inte vad som hänt
har ingen aning
förutom att jag är hemma
och jag börjar leta
igenom lägenheten

plånbok, check, ensam, check
vad i helvete har hänt?

på vardagsrumsgolvet ligger
tre tomma vodkaflaskor

check, check, check

sudoku på ryska




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-05 00:06



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Tre mirakel som förmodligen kändes mycket poetiska i ögonblickets senuella sentimentalitet.
2012-09-05

  Daniel_78 VIP
du börjar bestämt att ringa in något här!

även om jag inte tror att det är meningen med texten tänker jag lite på huruvida ryssar löser Sudoku berusade.
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll