Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett tyst viskande i vinden

glöm bort vad jag säger
innan du hör det
glöm mina ord
men minns mitt ansikte
minns mina händer
när de smekte din kropp




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 433 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-13 01:24



Bookmark and Share


  Onders
satan, pojk. du har ju talang.
2013-12-10

  Annagreta VIP
Det är dina ord, inte dina händer, som smeker mig.
2013-10-13

    Svarte Petter
vackert. önskar att jag hade din känsla.
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll