Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my folks

småfolk
små folk, my folks
gräver folks
inuti
myfolks
där de inte bör vara




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-14 23:59



Bookmark and Share


    Svarte Petter
det är klart att de inte borde vara där de är. annars hade de ju inte varit your folks, you stupid wanker
2015-08-04

  Onders
jo
jag också.
2014-10-17

  axveronika
åh, har du oxå..?
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll