Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var kallt i natt

när jag går ut
för att åka till jobbet
är bilrutan täckt av frost
ett ganska tunt vitt lager
som smälter vid beröring
när jag drar fingret
över rutan

som ett minne av igår




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-22 16:33



Bookmark and Share


  Onders
glöm. bättre så.
2017-09-08

  Federico Romano
Då behövs en filt i båda fallen..
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll