Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjärad

balanserad
på gränsen
till ordning




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 461 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-31 01:12



Bookmark and Share


  Engel
Att jag missat denna!
Japanerna måste avundas dig.
2014-09-26

  Onders
själv föredrar jag kaos.
2013-12-10

  SatansSon VIP
ordning och reda ska det vara
2013-10-31

  Federico Romano
En påse fjädar saknas..
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll