Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG

Andra är bra
andra är bäst
jag är helt vanlig
ja som folk är mest

tror på mig själv
tror på ungdomen
och på den mogna
medelåldern!!!!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust