Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- undrar över allt som hänt-


EN LUTANDE AXEL

Jordens axel lutar
en känsla av tyngd
dagens ljus, blir mörker
ögonen blundar, när
jordens element tar vid.


Himmelen vredgas över oss
människobarn
det är när jorden lutar som
fan snärjer oss in i sitt garn
vem håller i marjonettens trådar?
som låter oss dansa i månskensnatt
vem är det som skrattar, en djävulv skratt?

 

En viskning av väsandets, väsen
ett skri av våldsamheter
Vem styr ?
det lutande klotet en
sådan kaotisk natt
när djävulven skrattar sitt djävulska skratt!

Arlöv den 20:e januari 2013
Erna Frank

 

 

 

 

 




Fri vers av erna frank
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-20 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust