Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Däremellan voro han sund som en persika


Bikt


förlåt mig fader, ty jag har syndat

Ännu en vecka har jag levt på Billys pizza
och billigt folköl, ja starköl också, och vin...

dessutom har jag frossat i musik,
jazz bland annat,
och disco, och Puccini


och så har jag syndat i tanken, jag är en
ovärdig och ful människa men jag orkar
inte vara präktig hela tiden, jag kan inte






Fri vers av Gawain VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte är du ful för det arme syndare, vi är alla...
2012-11-04

  KrutOla
Man vore väl inte mänsklig om man inte syndade.

Sen har du knappast skadat någon om du syndat i tanken. Då är väl ingen skada skedd om det inte fått dig själv att må skit.

Levern kanske kan ha tagit en aning stryk, men nåt skit ska man ha, som han sa...

Ovärdig och ful? Nä, knappast, min herre. Detta ska ingen få mig att tro, inte ens när det är dina egna ord :-)


2012-09-30

    ej medlem längre
Du r ingen ful människa å Herren vill nog också att du lever sundare...
2012-09-29

  erna frank
Tack för din humor-- kändes såå skönt att skratta du skriver helt underbart!!!
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP