Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För fin för snusk, men ack för vild för återhållsamhet


Hög på ensamhet & vin



hon blinkade torrt trots att hon var ensam,
ingen att vara torr emot så hon kom av sig

- sträckte ut handen att ta en klunk vin,
ställde tillbaka glaset och svalde, blinkade
igen och lät handen hitta hettan vid låret


Vinet väckte blodet som lockade fingrarna
ner under filten framför brasan, där elden
hypnotiserade drömskt och fingret hittade

helt spontant ner i hallondiket, där saven
stod hög, snart hög som hela kvinnan vild


Lockande något ur sig själv bara elden såg







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-08 23:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
Och vilken eld sedan, i dubbel bemärkelse
2024-02-13

    Tidsljus_Timelight
Vinet är ensam med mig.
2024-02-09

  MagisterZ
Drömskt vackert! Bravo!
2024-02-09

  lodjuret/seglare VIP
Rask en stam, inföding till nam, man så in i norden, långt från samhällsmorden, vilka upprör envar tam...
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP