Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- vet någon svaret?


DET FANNS EN TID

Det fanns en tid då allt
var mörker
en ingen mans tid
helt utplånad från jorden

Vem var jag då? Var fanns jag?

Vem var du?

Vart är Vi på väg?

En simmande vandrande spermie

Vart är vårt mål?

Från ingenstans kom Vi!

Målet är livet!

Den stora gåtan vi alla söker
men svaret ingen vet!

Arlöv den 20 jan 2013
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-20 00:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl förda funderingar om livs vara och kunna, ja !
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust