Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den långa vintern 2010 gav en extra vårlängtan...


VÅRVINTER

Nu får vintern snart ha rasat ut
efter alla oväder så är man
ganska slut
blåst och köld är inget vi vill ha
nej,ge oss sol och värme så blir
allting bra
för med våren kommer fågelsång
det är då allting kommer igång
vindens brus ger knoppars rus
när saven den stiger i träden
lärkans drill och mer därtill
väcker liv i skog och mossa
alla små kryp,det är liv vi vill ha
trots att de kan ge oss,frossa
snö,snö smält nu bort
och bli vårens livslexir
vatten,vatten,vatten

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust