Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MYROR

Vi är som myror i stacken minsann
vi gnetar på allt vad vi kan
i stacken det klättras över
både stock och sten
tänker ofta-- vad blir det sen?

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-09-06 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust