Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÄRLOR

Dyrbarare pärlor än de
tårar som rullar längs din kind
kan ej betalas med pengar
för de är både glädjens och
vemodets pärlor.

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-07 11:25



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Riktigt fin pärledikt
2012-09-09

    ej medlem längre
Helt Ljuvlig ...
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust