Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK

Värken i ditt bröst är som
en kniv som tränger ner i djupet
och får hjärtat att dra sig samman i
outsäglig smärta!!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-07 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust