Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag öppnar mina ögon sakta igen...

Jag var sjuk och borta från allt det vanliga.
Jag saknade pennan och mina fina skrivböcker.
Kunde inte ta till mig den underbara pappers doft
mina tankar snurrade, men inget kom fram

Som i slowmotion
som i en dröm
kom jag hem, men ändå inte helt....
Jag svävar över min kropp och undrar vad man kan göra just nu
jag ser mig själv och mina tankar snurrar i huvudet
mina händer är svaga för att flytta på stenar
mina händer blöder av smärta
Men jag vet inte hur man gör?
Hur kan man med tankar förändra saker och ting,
tankar och idéer,
hur?

Sätter mig ner och planerar ingenting,
jag lever en dag i taget
eller?




Fri vers av Destino
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-07 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner djup smärta när jag läser dina ord. Starkt skrivet!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino