Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två steg från självmord

den morgonen vandrade jag längs med stranden
solen hade ännu inte gått upp, det var innan sju
snön låg två decimeter djup men isen var inte tjock
det knarrade under skorna då jag satte ned fötterna
inte torrt och kallt, utan blött smackande
jag var bakfull och till döden trött
träden utefter sanddynerna sjöng en tyst sång
och vattnet i havet var svart, svart lockande
jag ändrade omedvetet riktningen på mina steg
efter ett tjugotal meter gav isen vika och jag sjönk




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-08 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och bra.
2012-12-18

  Engel
Så nära, så långt ifrån.
2012-09-14

  marie-helene
Starka ord känns att det är upplevt...
2012-09-11

  Hatfylld
"den sköna befrielsen..."

Kortfattat, men bra skrivet.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll