Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkus

 


ljudlöst rullar karavanen av gula
cirkusvagnar fram genom natten

elefanterna gungar rastlöst 
sina tunga sträva kroppar

det rasslar svagt från kättingar

runt dammiga fötter

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jessica Ebbesson
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-08 11:09



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
härliga bilder!
2013-02-18

  Björn Nilsson VIP
Välkommen åter på banan, det var ett tag sen sist! Fick nästan skräckvisioner av det här följet i natten - vad kommer att hända bakom nästa vägkrök!
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson