Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi lever i IT världen...


DATAKORT

Betänk att du varje dag
varje stund
ja, varenda sekund ifrån
födslen och tills du dör
står skriven på ett
datakort

Så snyt inte näsan på
öppet torg
eller dra någon i örat,på skoj
det gäller att se upp!
för du vet ju att det förs upp på ett
DATAKORT

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-09-08 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust