Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som du

Precis som du

går jag med
händerna över huvudet

men när jag ser era
motorvägsmunnar fladdra


stänger jag locket




det är något som vägrar komma ut



skuggor under trädet

maskarna under stenen




Det gapande tomma hålet

där jag förvägrar mig att gå

din väg

är inte min väg


och jag lyssnar inte på dina lockelser

eller hot


(mina fötter passar bara där jag står)








Fri vers av Nephre
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-08 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre