Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅLDERN OCH JAG

Åldern sitter i skinnet
och inte minnet
för jag är ganska slät och fin
med en mognad som från årens
bästa vin
Jag går ej på diskotek
men långt upp i åldern
tyckte jag om
både kyssar och smek för
för kärlek blir man aldrig
aldrig för gammal
Vinrankan har funnits i fler
hundra år
tänk på det när du
kärlek och kyssar får
VINET BLIR ALDRIG för GAMMALT!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-08 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mysig dikt.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust