Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forrest

vi ses mellan val och handlingar
dör mellan förtvivlan och förlust

när jag ligger löst
mellan dina ord
mellan dina ben
visar du en verklighet


där jag inte vill vara


odödlig och vacker
smeker du mig som jag vill
men i skuggan
dör alltid kärleken


händer fumlar
ord utan verkan
faller jag ner på knä
och jag gapar alltid stort
när jag älskar

vi ses
mellan här och där
i ett missbruk
och i en smutsig blodbana
förgör du mig




Fri vers av Laijza
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang