Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN FÅGEL

Ack du lilla fågel som kvittrar och
sjunger så vackert för mig
din stämma är så underbart ren
din sång är bara för mig.
Du smeker och tröstar
mitt sårbara jag
jag räcker ut handen och vill dig ta
I tanken jag sluter dig
ömt i min hand
Av min livskraft jag ger dig min fågel
men väntar mig ej något svar
Ett tack till dig min fågel
ett tack för trösten du gav.

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-09-09 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust