Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Svea

Du moder Svea
vart är du på väg
har du blivit gammal
och orkeslös
Ja, någon gång måste ju lusten
även ta slut för en sådan tös!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-09-09 01:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sverige är vad vi gör det till.
Ska vi bara acceptera vad som helst?
Tydligen.
Sverige har lagt sig. Som en hora.
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust