Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYFT PÅ HATTEN...

Vi lyfter på hatten för ( Selma ) idag

Oj då, Semla ska det va!
Denna bulle som stoltserar med läckerhetens
behag.
Under hatten ser vi en vithårig dam och
därunder hittar vi en halsduk av
marsipan.
Och själva bullen är fryntligt god
av denna bulle kan man inte få
nog.

När Ni lyfter på hatten så
tänk Er för
Den kan pudra näsan som
kan bli vit som snö

men

När Ni stoppar den i munnen, då
smälter den bort
För den passar till för
både stort och smått

Denna fetisdagsbulle är så
himla god
Av denna enkla kaka
kan man inte få nog
En kaka som låter sig smaka.

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-09 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust